Προϊόν 0 - Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Η Κ. Βοιλάκης & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των επαγγελματικών συστημάτων καθαρισμού και υγιεινής απο το 2001. Η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση μας στον χώρο αλλά και οι συνεργασίες μας με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού (Buzil, Diversey, Ecolab, Rolco Vianyl, Tork) αποδίδουν ένα ιδανικό αποτέλεσμα για την υγιεινη του χώρου σας. Η υψηλή σχέση ποιότητας-τιμής και η προτίμηση που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι καταξιωμένοι συνεργάτες μας είναι εγγύηση της αξίας των προϊόντων μας.
Όλοι οι πελάτες μας στον χώρο της βιομηχανίας αλλά και στις τοπικές επιχειρήσεις αποτελούν εχέγγυο για την ποιότητα των προϊόντων μας, την αξιοπιστία της παράδοσης αλλά και την συνέπεια με την οποία αποδίδουμε τις υπηρεσίες μας.
Μεγάλες βιομηχανίες όπως οι BIC Βιολέξ, Nestle, Coca Cola, Galenica, TupperWare, OnePharma, Παλίρροια-Σουλιώτης, Ευβοϊκή Ζύμη, Weidenhammer Ελλάς Α.Ε. κ.α. έχουν εμπιστευθεί την εταιρεία μας, και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.
Τα προϊόντα τα οποία διαθέτουμε αφορούν

  • χαρτικά
  • καθαριστικά
  • εξοπλισμό καταστημάτων
  • είδη συσκευασίας
  • είδη ατομικής προστασίας(γάντια μίας χρήσης, ποδιές μίας χρήσης, μάσκες μίας χρήσης, κ.τ.λ.)
  • εργαλεία καθαρισμού
  • χαρτοδοχεία-κάδους

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η κάλυψη όλων των αναγκών σας. Προτεραιότητά μας, η φροντίδα του πελάτη. Η συνεργασία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στην εντιμότητα, και στην ειλικρινή επικοινωνία. Παραμένουμε στη διάθεσή σας κάθε στιγμή για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα σας απασχολεί
Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας,

Με εκτίμηση,
Κ. Βοιλάκης & ΣΙΑ Ο.Ε.

Eισάγετε το email σας και πατήστε στο βελάκι για να γραφτείτε

Ωράριο λειτουργίας

 

Θα μας βρείτε

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας Πατώντας αποδοχή, αποδέχεστε την χρήση αυτών.

I accept cookies from this site.

info