Προϊόν 0 - Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
  • Μάθετε περισσότερα για το πως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την βιομηχανία σας επικοινωνόντας μαζί μας.

  • Μια γκάμα άνω των 2.500 προϊόντων και μια αποθήκη 500τ.μ. για χονδρική αλλά και λιανική πώληση είναι το δέλεαρ για να μας επισκευθείτε και να βρείτε αυτό που πραγματικά θέλετε.

  • Εγγυόμαστε την επαγγελματική υποστήριξη για την επιχείρηση σας, έχοντας στο ιστορικό μας όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και την προϋπηρεσία που χρειάζεστε. Εμπιστευθείτε την ταχύτητα και την αξιοπιστία μας!

  • Όταν το καθάρισμα είναι τόσο εύκολο... Αποτελεί έργο τέχνης...!!!

  • Με την στήριξη πολλών μεγάλων εταιρειών (Buzil, Diversey, Ecolab κ.α.) κάνουμε το καθάρισμα εύκολη υπόθεση. Η υγιεινή δεν είναι παιχνίδι, εμπιστευθείτε μας...

 

Μας εμπιστεύονται

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία Βοιλάκης & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2001 απο τα αδέλφια Γιώργο και Κυριάκο Βοιλάκη. Με πολύ κέφι και μεράκι ξεκίνησαν να προμηθεύουν βαριά βιομηχανία αλλά και καταστήματα της Χαλκίδας με καθαριστικά και χαρτικά είδη και δειλά δειλά εισχωρούν στο μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς.

Σήμερα μετά απο πολύ κόπο και απεριόριστη δουλειά έχουν δημιουργήσει μία αποθήκη 500τμ στην οδό Ληλαντίων 152 η οποία δουλεύει και ως κατάστημα λιανικής πώλησης αλλά και έναν υποστηρικτικό χώρο 1200τμ στην περιοχή Αγ. Νικολάου στο Μπούρτζι.

Την εταιρεία σήμερα, αναμφισβήτητα, και με 15 χρόνια εμπειρίας αντιπροσωπεύει η εμπειρία, η ταχύτητα, η αξιοπιστία και η οικονομία προς όλους εσάς που μας στηρίζετε.

Τελευταία νέα
Δεν υπάρχει νέο
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011
Δεν υπάρχει κάποιο νέο ακόμα

  • Prev

Eισάγετε το email σας και πατήστε στο βελάκι για να γραφτείτε

Ωράριο λειτουργίας

 

Θα μας βρείτε

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας Πατώντας αποδοχή, αποδέχεστε την χρήση αυτών.

I accept cookies from this site.

info